SEO Danmark - SEO Bureau fra Roskilde, Kbenhavn, Kge og Aalborg

May 2024 · 1 minute read

Digital dominans ved brug af linkbuilding og sociale medier

Kunne det ikke være dejligt at dominere side 1 på Google? Når man søger på dit brand, eller dit vigtigste søgeord, at du så simpelthen har ikke kun en placering, men 7, 8 eller måske 10 placeringer? Udfordring; Gå på Google, og søg efter dette: seo bureau roskilde

Du vil finde mellem 6 og 7 resultater på side 1, der alle tilhører SEO Danmark. Hvordan har vi så opnået denne dominans?

Det har vi gjort, ved at anvende alle typer linkbuilding, digital PR og sociale medier.

De mest gængse sociale medier, og dem som de fleste har hørt om, er Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter og Youtube. Men der er bestemt mange mange andre sociale medier og hjemmesider, hvor du nemt og gratis kan oprette en profil som virksomhed og dele dit materiale der. Vores erfaring med denne type digital PR viser os, at det giver et endog meget stort boost til alle dine placeringer. På alle søgeord, og på tværs af alle brancher.

Er det effektivt? Se ovenstående eksempel, og døm selv, men vi er tilfredse med vores resultat… Du kan her se et uddrag af vores online profiler. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du også vil dominere side 1.

ncG1vNJzZmirY2OytnnWnqqtZWJjrq6t2ailmq%2BjY7CwuY6snKickaO6or7KZpukZ6OavKWtzaaYq6NdqLKwecGuqZ6ZpWK4sLHBnqWhmaaje6nAzKU%3D